Ott Tänak võitis Türgi ralli (9)

FIA World Rally Championship 2018 / Round 10 / Rally Turkey 2018 / September 13-16, 2018 // Worldwide Copyright: Toyota Gazoo Racing WRC

Ott Tänak ja Martin Järveoja võitsid kolmanda järjestikkuse MM-ralli.  Soome, Saksamaa ja nüüd Türgi ralli võitnud Tänak sai olulise sammu lähemale MM tiitlile – vahe liidripositsioonil oleva Thierry Neuville’iga on vaid 13 punkti.

Karjääri kuuenda ralli võitnud Tänakust sai aga Eesti kõigi aegade edukaim rallipiloot võitude arvestuses. Markko Märtini kontol on viis võitu. Et tõusta oma mentorist mööda ka poodiumikohtade arvestuses, tuleb Tänakul esikolmikus lõpetada veel kolmel etapil.

MM-sari jätkub 4.-7. oktoobrini sõidetava Walesi ralliga. Punktiseis: 1. Neuville 177, 2. Tänak 164, 3. Ogier 154.

Refereeritud: 

Print Friendly, PDF & Email