Saaremaa valla 23 töötajat tutvumisreisil Hiiumaal (7)

Saaremaa valla ehitus- ja planeeringuosakond korraldab täna oma töötajatele õppe- ja tutvumisreisi Hiiumaale, kus külastatakse Käina osavalda ja Kärdla linna.

Ehitus- ja planeeringuosakonna juhataja Rein Kallas ütles, et alati on hea naabritelt õppida ja pealegi on mõlemad saarelised omavalitsused. “Kui vaadata Hiiumaa valla struktuuri, siis seal on spetsialistid osavaldades kohapeal, ka selles osas saab kogemusi vahetada,” lausus ta. “Näiteks mõne nädala eest külastas Saaremaa valda Pärnu delegatsioon ja tunti huvi, kuidas oleme planeerinud tänavavalgustust ja keskväljaku töid. Mõtete vahetamine teiste omavalitsustega on levinud praktika.”

Tegu on õppe- ja tutvumisreisiga ja lähetus on ühepäevane. Lisaks ehitus- ja planeeringuosakonna teenistujatele osalevad ka hangetega tegelevad spetsialistid tugiteenuste osakonnast ning vee ja looduskaitsega tegelevad spetsialistid keskkonnaosakonnast.

 

Print Friendly, PDF & Email