Mustjala kool tahab digiklaverit

Mustjala lasteaed-põhikool soovib Saaremaa vallalt toetust seoses kooli läheneva juubeliga, et soetada amortiseerunud pianiino asemele digiklaver.

“Pianiino Belarus on meid truult teeninud palju aastaid. Aeg on teinud oma töö ning nüüd on pill sellises seisus, et seda ei saa enam häälestada,” selgitas kooli muusikaõpetaja Imbi Kolk. Nädala eest käis pilli timmimas meister ja tema eksperthinnangu järgi ei ole pianiinot enam võimalik püsivalt häälestada. Seega tuleks mõelda uue pilli soetamise peale.

“Praegu on klaviatuuril kaks klahvi, mida ei saanudki häälde. Klaver leiab muusikatunnis kasutust ikka senimaani, kui vähegi kannatab,” ütles Kolk. Ta lisas, et kuna tiibklaver on kooli aulas olemas, siis otsustati digiklaveri kasuks.

 

Print Friendly, PDF & Email