Grete Gull Viljandis finaalis ja poolfinaalis

Viljandis mängitud U12 tüdrukute rahvusvahelisel tenniseturniiril mängis Grete Gull end paarismängu finaali ja üksikmängus jõudis ta sellisel tasemel esimest korda poolfinaali.

Üksikmängus võitis Grete Gull esimeses ringis lätlanna Liva Luset 6 : 0, 6 : 3, teises ringis soomlanna Arina Vabistsevitsit 6 : 4, 6 : 3 ja seejärel eestlanna Maarja Lein­streppi 6 : 1, 7 : 5. Poolfinaalis tuli tunnistada lätlanna Polina Korolova 6 : 1, 6 : 2 paremust.

“Vastane oli täiesti võidetav,” märkis treener Rauno Gull. “Enne mängu oli ta tahtmist täis ära võita, aga ilmselt pääses maksvusele rahulolu juba õnnestunud turniirist ning nii ei suutnud Grete oma taset hoida ja pea oli laiali otsas.”

Paarismängus oli tema partneriks venelanna Alexandra Gerasimova, kellega võideti Birgit Ajat – Epp Raidveed 6 : 4, 6 : 2, Nikol Keduni – Arina Vabistsevitsit 7 : 6 (7), 6 : 7 (7), 10 : 8. Pool­finaalis võideti Jana Krav­­t­chenkovat – Anna Perelmani 6 : 1, 6 : 4, kuid finaalis kaotati paarile Brit Martin – Liepa Safaite 2 : 6, 2 : 6. “Mäng oli äge ja tasavägine, aga teised olid siiski võimsamad,” tõdes Rauno Gull.

Print Friendly, PDF & Email