Lionsid kinkisid Lümanda koolile suusavarustust (1)

TALVEKS VALMIS: Ees vasakult Maria Õunap (7. kl), Arthur Raun (2. kl), Mia Maastik (3. kl), Maarian Vammus (1. kl) ja Alari Jõeäär (4. kl). Teises reas vasakult Gert Lonks (8. kl), Urve Vakker ja direktor Liia Raun. Taga vasakult Kaarel Gustav Käbin (9. kl), Karl Markus Kallas (6. kl), Karl Priido Hoogand (5. kl) ja Lionsite esindaja Olavi Prei.
MARET METSMAA

Lions-klubi Tallinna VIA kinkis Lümanda põhikoolile kümme komplekti suusavarustust.

Kui veebruaris tõi Lions-klubi esindaja Olavi Prei kooli jalgpalliperele arvukalt jalgpallipuutsasid, mis olid kogutud koostöös Norra kolleegidega, siis sel esmaspäeval andis ta kingitusena üle suusavarustuse.

“Olen ise poolsaarlane, siitkandist pärit, aga praegu on tööd ja tegemised mandril,” ütles ta. “Samas käin tihti kodukandis ja on tore näha, et ühes väikeses maakoolis on sport au sees. Loodan, et nii talvel kingitud jalgpallipuutsad kui ka nüüdne suusavarustus aitavad kaasa spordipisikute hoogsale levikule. Loodan ka, et ootate nüüd talve kiiret saabumist, et uut varustust juba kasutada.”

Kooli direktor Liia Raun tänas väärtusliku annetuse eest ja märkis, et just kasvueas lapsed sirguvad kiiresti ja suusad-saapad jäävad ruttu kasvule alla. Direktor oli tänulik, et kooli suusavarustus täieneb ning et sellega saab toetada õpilaste liikumistegevust ja rõõmu.

Koolipere tänas heategijat ühislaulu ja tänukirjaga. 2003. aastal aitas kooli suusavarustust täiendada ka Signe Sarah Arro, kes on praegu Eesti Lions-piirkonna Lääne-Eesti ja Saaremaa regiooni 1. tsooni juht, ja 2012. aastal Otepää gümnaasium. Nende pisut vananenud suusavarustus oli Lümanda kooli kehalise kasvatuse tundides väga kasulik ja vajalik.

“Paraku hakkavad need meie vähese lumega talvistel radadel otsa saama ja nii kulub uus suusavarustus igati ära,” tõdes Tallinna lionsitele samuti tänusõnu lausunud kehalise kasvatuse õpetaja Urve Vakker.

Print Friendly, PDF & Email