Uue noortesarja peaosas särab saare juurtega neiu (3)

NOOR NÄITLEJA: Pirte Laura Lember kehastab sarjas pisut nagu iseennast. Tema tegelaskuju Anna on temaga samaealine.
ERAKOGU

Sel sügisel jõuab ETV eetrisse uus hoogne noortesari “Miks mitte?!”. Sarja peaosas särab noor ja andekas Pirte Laura Lember, kes juuripidi Saaremaaga seotud.

“Olen uhkelt pooleldi saarlane,” kinnitas Lember. Nimelt on Pirte Laura isa Andres noore näitleja oma sõnutsi täitsa läbinisti saare verd. “Kõik oma lapsepõlvesuved olen veetnud kas oma tädi juures Aadu turismitalus või hilisematel aastatel Orinõmmes, kuhu mu isa ostis endale samuti talu,” rääkis Pirte Laura Lember.

Uus seriaal “Miks mitte?!” jõuab ETV eetrisse 20. oktoobril ja on sealt alates ekraanil esmaspäeviti kell 20.

Kümneosaline lühisari räägib 18-aastasest Annast, lõpuklassi kogelevast nohikust, kes unistab saada rajuks ja kuulsaks räppariks, samal ajal, kui terve maailm ootab, et Anna läheks kuulekalt ülikooli reaalaineid õppima.

Anna otsustab osaleda räppar Genka korraldatud karmis räpilahingus, mille peaauhind on plaadileping ja kohene surematu kuulsus. Seda kõike saadavad sekeldused Anna vanema venna Gustaviga, kes on ennast tahtmatult sidunud ohtliku grupeeringuga.

Sarja on loonud Martin Algus ja Ergo Kuld. Neist viimane ütles Menu portaali vahendusel Pirte Laura iseloomustuseks, et neiu kehastab sarjas pisut nagu iseennast. “Tema lõpetas praegu keskkooli, ta on samaealine ja oma eluga samas faasis, et mis siis nüüd edasi? Räpparit temast ilmselt ei saa, aga mine tea,” märkis Kuld.

Peale Pirte Laura Lembri löövad seriaalis kaasa Maarja Jakobson, Indrek Taalmaa, Lauri Nebel, Grete Klein, Ivo Reinok, Henry Kõrvits, Ott Kiivikas jt.

Print Friendly, PDF & Email