Saaremaa ralli stardib Auriga juurest

Seoses Kuressaare kesklinna remondiga antakse 51. Saaremaa ralli start tänavu Auriga kaubanduskeskuse juures, samas on ka võidukihutamise finiš.

Saaremaa ralli direktor Villi Pihl ütles, et kuna kesklinn on remondis, oli vaja uus koht leida ning et Auriga juures on sobiv suur plats, siis valitigi see. “Algselt soovisime teha stardi- ja finišipaiga lossihoovis, aga kuna ka seal algab remont, siis langes see variant ära,” lausus ta.

Eesti autoralli meistrivõistluste ja Estonian R2 Challenge-sarja viimane etapp, 51. Saaremaa ralli sõidetakse 12.–13. oktoobril. Villi Pihli sõnul on tänavu ka paar uut kiiruskatset, kuid neid ei saanud ta veel avalikustada. Kindlasti toimub linnakatse pargi ja spaade juures.

Ralli uued korraldajad on tegelenud ka sellega, et saada starti nimekas seltskond, kuid konkreetsetest nimedest veel ei räägita. “Püüame siia saada häid sõitjaid, kuid kõik on lõplikult selge, kui nad on end registreerinud,” märkis Pihl.

Print Friendly, PDF & Email