Ämblik armus liikumisandurisse (2)

Eelmisel aastal Kuressaare kesklinnas laste mänguväljakule paigaldatud interaktiivne atraktsioon SONA lakkas töötamast, kuna selle tegevusse oli sekkunud tiheda võrgu kudunud ämblik.

Mänguväljakul olev SONA on mängukaar, kus saab erinevaid mänge mängida ja muusikataktis tantsida. Hiljuti lakkas see mäng korrektselt töötamast ehk ei näinud enam mängijaid. Nimelt töötab see mäng liikumisanduriga silma pealt, kuid informatsioon sealt mängu ajju enam ei jõudnud.

“Mängu maaletooja esindaja ei osanud ka seda lahendada seniks, kuni tuli ise Saaremaale kohale ja siis avastas, et üks usin ämblik oli silma ette nii tiheda võrgu kudunud, et see enam ei näinud,” rääkis Saaremaa valla majandus- ja haldusosakonna juhataja Mikk Tuisk. “Pärast seda oleme seda juba ise korra veel puhastanud. Proovime küll ise asjal seal silma peal hoida, aga kui keegi märkab, et mäng enam ei reageeri, siis võiks meile teada anda.”

Print Friendly, PDF & Email