Leisi keskkooli luigelaul annab tiivad neljale noorele (1)

VIIMANE LEND: Vasakult Laura Brigitta King, Eva Toompuu, Peljaane Mänd-Rüntju ja Marko Leiman.
MAANUS MASING

Leisi keskkoolis algas eile viimane aasta keskkoolina, mille viimane ehk 67. lend läheb kevadele vastu nelja õpilasega.

Leisi keskkooli viimased abituriendid Eva Toompuu ja Peljaane Mänd-Rüntju rääkisid, et kooli plussid on võimalus saada autojuhiload ning tuttav ja turvaline keskkond. Laura Brigitta King lisas, et temale meeldib Leisi kooli ühtsustunne.

“Kui ma 6. klassis siia kooli tulin, siis oli kohe näha, et kõik suhtlesid siin kõigiga,” ütles King. “Omavahel suhtlesid nii väiksemad kui ka suuremad ja see tekitas koduse tunde.”

Ainus poiss lõpetajate seas Marko Leiman tõstis samuti esile kooli iseloomustavat ühtsustunnet, mille tõttu on ta erinevalt paljudest kooli vahetanutest Leisi koolile truuks jäänud. “Kõiki tunned ja kõigiga saad läbi,” rääkis noormees, kelle sõnul kannab Leisi kool endas ka kodukanditunnet.

Leisi keskkooli 12. klassi klassijuhataja Sirje Kanemägi ütles, et kõik viimasele õppeaastale vastuminevad neli õpilast on väga tublid ja asjalikud noored inimesed. Kõigil neil on lisaks koolile palju huvisid ja hobisid. “Ma loodan, et neil läheb hästi,” lausus klassijuhataja. “Las nad lähevad vaatavad maailma ja tulevad siis kunagi tagasi.”

Print Friendly, PDF & Email