JUHTKIRI: Kõva pähkel

Miskipärast ei kuule kedagi kurtmas, et raha on liiga palju – ei tea, kuhu see kõik küll panna. Et kipub aga teist pidevalt üle jääma. Küll aga tõdetakse sageli, et raha on liiga vähe ega jätku isegi tarviliste asjade jaoks. Kui kõigi vahel jagada, kel hädasti vaja, ei piisa sest piskust kellelegi. Kui aga üht teistele eelistada, on ilmajääjad pahased ning leiavad, et neile on ülekohut tehtud. Kunagi ei paista olevat nii, et kõik on rahul ja rõõmsad.

Need, kes Kuressaares pikisilmi oodanud ristmike ehitamist, tänavate remonti ja linnastaadioni renoveerimise järgmist etappi, poleks kindlasti õnnelikud selle üle, kui see vajalik töö teadmata tulevikku nihkuks.

Samas vajab hädasti remonti Kuressaare Vanalinna kool, mille õpilased ja personal on aastaid pidanud leppima ruumikitsikuse ja õhupuudusega.

Kuidas leida sobilik lahendus ning kas seda üldse leidub – see on rahajagajatele kõva pähkel pureda.

Print Friendly, PDF & Email