Aivar Jäns tegi Premium-liiga debüüdi

Teisipäeval mängitud jalgpalli Premium-liiga kohtumise FC Kuressaare – Narva JK Trans 84. minutil Mairo Miili asemel väljakule tulnud Aivar Jäns tegi sellega Premium-liiga debüüdi.

“Tunne oli muidu hea, olen ammu tahtnud teha esinduse eest ametlikus mängus debüüdi,” lausus Aivar Jäns, lisades, et selle vähese väljakul oldud ajaga sai ta täitsa okeilt hakkama. “Ei saa öelda, et midagi keerulist oli. Teadsin juba enne, et tempo on väga kõrge ja et tuleb palju jooksmist kaitsesse teha.”

Peatreener Jan Važinski ütles, et Aivar Jäns on kindlasti üks nendest noortest mängijatest, kellest oodatakse läbimurret. “Kui ta teeb korralikult ja pidevalt trenni, on Aivar kindlasti üks neid meie kasvandikest, keda tahame esindusmeeskonnas näha,” rääkis treener.

Print Friendly, PDF & Email