Tristen Erik Kivi Horvaatias 11.

Horvaatias Bolis toimunud purjelaua IFCA slalom Grand Prix etapil sai Tristen Erik Kivi (fotol) üldarvestuses üheteistkümnenda koha.

“Olin kindlalt finaalipääsu kohal, kuid märgis läks laud spinni ning sukeldusin pea ees vette,” vahendas Tristen Erik Kivi. “Teises sõidus sain taas ilusti poolfinaali, kuid jäin napilt viiendaks, jätsin enda ja märgi vahele veidi liiga palju ruumi. B finaali võitsin.”

Viimane päev oli natuke rohkem tuult ja sai juba mõnuga sõita. “Tunne oli jube hea, kuid poolfinaali starti jäin kuskil pool sekundit hiljaks ning jälle olin esimese finaalist väljajääjana B-finaalis, kus seekord teine,” rääkis Kivi.

Lõpuks jäid mahaarvamisele läinud kohtadeks 12., 9. ja 10., mis andsid kokku 11. koha. “Tulemus pole küll päris see, mis ma lootsin, kuid kogemus siiski hindamatu ja tean täpselt, mille kallal tööd pean tegema,” märkis purilaudur.

Juba veidi rohkem kui kahe nädala pärast ootab ees start slaalomi MM-il Hvide Sandes.

“Ettevalmistus käib iga päev, kui vähegi tuult on. Paljusid asju on vaja veel lihvida. Kuna tegu on mu esimese MM-iga slaalomi klassis, siis liiga kõrgeid ootusi pole, aga tahaks siiski esimese poole sees lõpetada,” avalikustas Tristen Erik Kivi oma plaanid.

Print Friendly, PDF & Email