FC Taritu meeskond jätkab jalgpallitroonil (1)

Kuressaare linnastaadionil mängitud maakonna jalgpallimeistrivõistluste finaalis alistas FC Taritu Kaarma SK 2:1. Kolmanda koha sai Torgu.

Oma esimest tiitlit jahtinud Kaarma mehed avasid Taavi Raudsepa löögist skoori juba 4. minutil. Sellele vaatamata jätkus väljakul tasavägine mäng, kus kumbki osapool ei suutnud oma tahtmist vastasele peale suruda. Taritu mehed jõudsid siiski viigini 31. minutil, kui väravaesises saginas suutis palli Kaarma võrku toimetada Kristo Kallas.

Teisel poolajal jätkus kompromissitu võitlus ja kohati kippusid ka meeste emotsioonid kontrolli alt väljuma. Taritu mehed oli rünnakul siiski teravamad ja vaid Kaarma väravavahi Teet Rekandi head tõrjed päästsid nad esialgu hullemast.

Mängu saatus otsustati viis minutit enne lõppu, kui Taritu teenis penalti, mille realiseeris Kristen Mere. Kohtumise viimase rünnakuga oli Kaarel Kööpil võimalus viia mäng penaltiseeriasse, kuid Martin Prostangut ei õnnestunud tal üle mängida.

FC Taritu: Martin Prostang, Kristen Mere, Märten Salong, Paul Antsaar, Raimond Salong, Arnold Teller, Edmond Salong, Alex Salong, Sten-Erik Liiv, Peeter-Jaak Ait, Kristo Kallas, Priit Salong, Marcus Valge, Kevin Kruuser.

Kaarma SK: Teet Rekand, Meigo Kaare, Rein Rand, Taavi Raudsepp, Hannes Ingalt, Mark Toomsalu, Arnold Vapper, Kaarel Kööp, Mihkel Alamaa, Kevin Pärn, Risto Kaseorg, Henri-Noah Mägi ja Gunari Kuris.

Print Friendly, PDF & Email