Kaubiku ja mootorratta kokkupõrkes hukkus noor mees (19)

Täna hommikul kella 6.44 ajal sai Häirekeskus teate liiklusõnnetusest Saaremaal Pahavalla külas, kus kokku põrkasid kaubik ja mootorratas. Kokkupõrke tagajärjel hukkus 25-aastane mootorratast juhtinud mees.

Õnnetus juhtus Masa-Laimjala-Tumala maantee 25. kilomeetril. Esialgsetel andmetel hakkas kaubik Citroen Berlingo tegema vasakpööret peateelt kõrvalteele, kuid keeras ette vastassuunas otse liikunud mootorrattale Honda. Mõlemad sõidukid paiskusid kokkupõrke tagajärjel kraavi. Kahjuks sai mootorrattur, kes kasutas nõuetekohast turvavarustust, õnnetuse tagajärjel sedavõrd raskeid vigastusi, et suri sündmuskohal. Kaubikut juhtinud kaine 71-aastane mees viga ei saanud.

Kokkupõrge toimus asulavälisel sirgel teelõigul, kus lubatud maksimaalne sõidukiirus on 90 km/h. Õnnetuse toimumise hetkel oli ilm udune.

Kuressaare politseijaoskonna välijuht Tarmo Vahter avaldas hukkunud mehe lähedastele kaastunnet. „Mis asjaoludel sirgel ja muidu hea nähtavusega teel nii raske õnnetus aset leidis, peab selgitama uurimine. Siiski tuletan kõigile sõidukijuhtidele meelde, kui oluline on liikluses olla tähelepanelik, arvestada ilmastikuolusid ning oma sõidukogemust,“ ütles Vahter.

Kõik täpsemad asjaolud selgitab välja algatatud kriminaalmenetlus.

 

Print Friendly, PDF & Email