Saare päästjaid esindas inspektor (6)

Päästeameti kutsemeisterlikkuse võistlustel esindas saarlasi ohutusjärelevalve inspektor Margo Kubjas.

“Pakume mandrimeestele pinget,” lausus Saaremaa päästepiirkonna juht Margus Lindmäe ja tuletas meelde, et läinud aastal tõi Kubjas võidukarika just Saaremaale.

Inspektorite võistlusel tuli etteantud objekt üle vaadata, leida puudused, kui neid on, ja koostada kohtvaatluse protokoll, mille puhul hinnati täpsust ja ka kiirust. “See on väga teadmistepõhine võistlus,” märkis Lindmäe.

Järvamaal Toosikannu puhkekeskuses panid Eesti parimad päästjad ja päästeteenistujad end eile proovile neljal võistlusel: eliitkomando, pritsumees, ohutusjärelevalve kutsemeister ja esmakordselt tehnika kutsemeister. Kokku osales kutsemeisterlikkuse päeval 200 päästeteenistujat.

Print Friendly, PDF & Email