Smuuli tänavale plaanitakse kahte bussipaviljoni (3)

Saaremaa vallavalitsus tahab tellida Kuressaare linna Juhan Smuuli tänavale kaks uut bussiootepaviljoni.

Kuressaare linna paigaldati eelmisel aastal bussiootepaviljonid, mille mudeli nimi on Wroclaw, ning samasuguse või analoogse disainiga paviljonid soovitakse paigaldada ka Smuuli tänavale.

Kuressaare Linnamajanduse juht Marek Koppel ütles, et üks paviljon on plaanis panna skeitpargi ja Tooma poe vahelisele alale, kus on vajalik taristu juba valmis ehitatud. Teine tuleks üle tee, aga sinna peab enne uue platvormi ehitama.

“Sinna on paviljone vaja, kuna seal peatuvad erinevate firmade bussid ja kooliajal õpilasliinide bussid, seega on see inimestele väga oluline koht,” lausus Koppel. “Kõik oleneb hinnast, kui on liiga kallis, siis üritame kusagilt saada lisarahastust, aga proovime need sel aastal ikkagi ära teha.”

Print Friendly, PDF & Email