Runthal uus laevaliini teenindusjuht (2)

Läinud nädalal alustas TS Laevad OÜ Virtsu–Kuivastu liini teenindusjuhina tööd endine Orissaare vallavanem Vello Runthal.

TS Laevade juhatuse liikme Pille Kauberi sõnul on uue teenindusjuhi peamine ülesanne Virtsu–Kuivastu liini sadamates ja liini teenindavatel parvlaevadel hoogsalt jätkata klientide jaoks mugava ja ootustele vastava reisi- ja teeninduskogemuse ülesehitamist alates pileti ostust internetis kuni toitlustuseni laevade pardal. Lisaks juhtida tõhusalt oma meeskonda ning leida ühisosad kõikide kolleegide ja koostööpartneritega.

Vello Runthal on varem töötanud Orissaare vallavanemana, juhtides meeskonda, kus koos hallatavate asutustega oli 140 liiget. “Tema puhul on tegemist inimesega, kes tunneb Saaremaa olusid ja muresid ning oskab välja pakkuda sobilikke lahendusi,” nentis Kauber, lisades, et Vello hindab koostööd, avatust, loovaid lahendusi ja detailsust.

Print Friendly, PDF & Email