Pime kesklinn saab ajutise valgustuse (1)

Rekonstrueerimistööde käigus tänavavalgustuseta jäänud kesklinna paigaldatakse ajutised valgustimastid.

Nädalavahetusel ja taasiseseisvumispäeva õhtul kesklinna sattunud jalutajad avastasid, et tänavaehitustööde käigus on ka Lossi tänavalt eemaldatud tänavavalgustid ühes postidega ja avalikku ruumi andsid valgust vaid äride valgusreklaamid ja aknad. Küsimus kerkis ka kesklinna rekonstrueerimise ehituskoosolekul selle nädala algul.

AS Connecto Eesti osakonnajuhataja Priit Pihel teatas, et käis eile objektil koos Kuressaare Soojuse esindajaga. Võeti vastu otsus paigaldada Lossi tänava sellele küljele, kus on jalakäijate liiklus, ajutiselt neli masti koos valgustitega ning ühendada tagasi Raua tänava ja laste mänguväljaku valgustus. Tööd on plaanis ära teha täna.

Print Friendly, PDF & Email