Pärsama lasteaeda juhib Liis Madisson (5)

FOTO: MAANUS MASING

Ainsana Pärsama lasteaia juhiks kandideerinud Liis Madisson (fotol) oli Saaremaa abivallavanema Helle Kahmi sõnul väga tugev kandidaat ja osutus ka valituks.

Tartu ülikooli haridusteaduse magistrikraadiga lõpetanud Liis Madisson on töötanud seitse aastat Saaremaa ühisgümnaasiumis ajalooõpetajana. Ta on töötanud ka osaühingus Karja raamatupidajana ja personalitöö alal.

“Liis Madisson on noore põlvkonna esindaja, kellel on nii head kutseoskused kui ka juhile sobivad isikuomadused. Usun, et tema nägemus tööst lastega ja lasteasutuse juhtimisest teevad võimalikuks uuendused ja arengud, mida oleme oodanud ja mida vajame,” ütles Helle Kahm.

Liis Madissoni esimene tööpäev Pärsama lasteaia direktorina on 27. august. Seni naudib ta puhkust sõber Elli seltsis, kellest kunagi tulevikus võiks saada ideaalne lugemiskoer.

Print Friendly, PDF & Email