Maapoed kannavad peagi kodukihelkonna värve (5)

VÄRVILINE: Pärsama poe müüja Kerli Leidas võib rahul olla, tema kodupood on juba kodukandi värvides.
MAANUS MASING

Coopile kuuluvad maapoed saavad endale kodukihelkonna värvid, millega soovitakse rõhutada kohalikku identiteeti.

“Selline kujundus on paljudes kohtades juba olemas,” ütles COOP Saaremaa juhatuse esimees Kalle Koov, kelle sõnul on see võetud kasutusele kõikide maakondade maapoodides ja nii püütakse esile tõsta selle paikkonna identiteeti.

Kodukoha värvid on saanud juba näiteks Saikla, Tornimäe, Pihtla, Aste, Kihelkonna, Mustjala, Nasva ja Pärsama pood. “Enamik on juba tehtud ja mõned väiksemad poed veel ootamas,” rääkis Koov. “Nendes poodides, kus me plaanime lähiajal teha ümberehituse, me täiskujundust veel ei tee. Küll aga saavad kõik poed olenevalt suurusest uue väliskujunduse nii akendele kui ka seintele kindla logoga, nagu näiteks Coop Mustjala kauplus või Coop Konsum.”

Print Friendly, PDF & Email