Konverents keskendub erivajadustega õpilastele

Täna Kuressaare kultuurikeskuses toimuval Saare maakonna hariduskonverentsil “Merest kantud tarkus” on fookus hariduslike erivajadustega õpilastel.

Käsitletakse põnevaid teemasid, sealhulgas kuidas hariduslikke erivajadusi ära tunda, kuidas integreerida hariduslike erivajadustega õpilasi tavakoolis, räägitakse ka andekusest kui erivajadusest ja Saare maakonna hariduslike erivajadustega õpilaste tulevikust.

Paneeldiskussioonis osalevad eri valdkondade inimesed, kes arutlevad hariduslike erivajadustega õpilaste hariduse tulevikuvisioonide üle.

Lektoritena astuvad konverentsil üles Tartu Herbert Masingu kooli direktor Tiina Kallavus, Vanalinna hariduskolleegiumi direktor Kersti Nigesen, Tallinna Ülikooli haridusteaduste instituudi lektor ja andekate laste ema Halliki Põlda, haridus- ja teadusministeeriumi üldhariduse osakonna juhataja Mihkel Rebane, Saaremaa abivallavanem Helle Kahm, ettevõtja ja hariduselu üle mõtiskleja Ants Sild. Konverentsi juhatab Jaan Urvet.

Print Friendly, PDF & Email