Saaremaa Tenniseklubi jätkab eliitliigas

Nädalavahetusel mängitud Eesti klubide karikavõistluste eliitliigas sai Saaremaa Tenniseklubi meeskond teise koha ja jätkab kõrgemas seltskonnas.

“Kindlasti oli see meie jaoks miinimum, aga eesmärk oli sel aastal ära võita ja see oli igati reaalne,” rääkis meeskonna kogenuim Rauno Gull. “Paraku ei saanud finaalis mängida meie esinumber Vladimir Ivanov, kes pidi lendama Moskvasse turniirile, ja temata meil võimalusi polnud.”

Saaremaa TK võitis poolfinaalis MK Tenniseklubi I tulemusega 5 : 0. Vladimir Ivanov – Alan Braschinsky 6 : 3, 6 : 2; Priit Suluste – Kristofer Sven Kliimand 6 : 1, 6 : 4; Ivar Indrek Himmist – Taavi Annus 7 : 5, 3 : 0 (katkestas).

Finaalis kaotas Saaremaa TK Tähtvere TK I-le 0 : 5. Morten Ristlaid – Priit Suluste 6 : 1, 6 : 1; Madis Sprenk – Ivar Indrek Himmist 2 : 6, 7 : 6 (1), 6 : 4; Markus Kerner – Rauno Gull 2 : 0 (katkestas).

“Ivanovi puudumisel nihkusid meie kohad astme võrra ülespoole, aga teha polnud midagi. Kui jäime 0 : 3 taha, oli asi tehtud. Ise mängisin kaks setti, sest reeglite järgi tuli vähemalt punkt ära mängida, et mitte disklaffi saada,” selgitas Rauno Gull.

Print Friendly, PDF & Email