Räpistaar Nublu meelitas Divasse tohutud rahvamassid (3)

Populaarse räpiartisti kontsert ööklubis Diva tekitas paraja kaose – hullunud fännid ootasid järjekorras kaks ja pool tundi, vahendas Elu24.

Läinud pühapäeval toimunud pidu oli avatud kõigile üle 16-aastastele. Facebookis oli end peole minejaks märkinud 860 ja peost huvitatuks 385 inimest. Olukord 8 eurot maksvale üritusele pääsemisega väljus aga kontrolli alt nii ööklubi ruumides kui ka ukse taga.

Kommuunis Märgatud: Saaremaal ilmunud postituses annab peoline teada, et tal tekkis väga tugev paanikahoog ja õhupuudus. Oma postituses tänab ta tüdrukuid, kes ta sellest rahvamassist välja aitasid. “Ausalt, see 8 eurot ei olnud väärt seda kõike,” märkis postituse autor. Kommenteerijad teadsid lisada, et rahvamassis oli probleeme liikumisega ja et nad on korralduslikus pooles pettunud.

Üritust külastanud inimesed rääkisid Saarte Häälele, et järjekorras tuli seista kaua. Nad tõdesid, et olukorra oleksid paremaks teinud korrastatud järjekord ja suurem turvameeste arv. Nii mõnigi arvas, et pidu oleks pidanud olema vaid täisealistele või omama täisealiste jaoks eraldi ala, nagu see on varem olnud.

Elu24 portaal kirjutas, et klubi Diva esindaja andmeil tekkisid pikad järjekorrad, kuna soovijaid oli väga palju. Pileteid müüdi aga täpselt nii palju, et töötajad suudaksid majas kõike kontrolli all hoida.

Anonüümne räppar Nublu on Eesti muusikamaastikul praegu üks kuumemaid muusikuid. Oma nägu ja isikut laiema avalikkuse eest varjava artisti suurim hitt on lugu “Mina ka”, millel klikke Youtube’i keskkonnas üle kahe miljoni. Külastajate sõnul oli Nublu etteaste vaatamata kõigele väga tore, kuid korraldajatel olnuks ikkagi võimalik olukorda parandada.

Hannes Iir

Print Friendly, PDF & Email