Osa Liiva poest leiab kasutuse Leisis (10)

Coop Saaremaa juhtkond loodab Liiva vana poe lammutada nii, et osa seinapaneele ja raudkonstruktsioone õnnestuks kasutada kavandatava Leisi poe juurdeehitusel.

“Nad on analoogse juurdeehitisega,” ütles COOP Saaremaa juhatuse esimees Kalle Koov. “Praegu võtame vana Liiva poe võimalikult hästi lahti, aga kui palju sellest saab kasutada tulevase Leisi kaupluse laiendamisel, ei oska täna veel öelda.”

Koov lisas, et ega Liiva vana kauplust niisama maatasa lammutata ning see, et edaspidi püütakse materjale võimaluste piires mõne teise poe laiendamisel või rekonstrueerimisel taaskasutusse võtta, on igati mõistetav.

Millal alustatakse Leisi poe laiendamisega, Kalle Koov veel öelda ei osanud. “Me ei ole veel oma tööde järjekorda paika pannud,” lausus ta. “Kõigepealt tuleb otsustada, kas teeme ja kui palju juurde teeme. Siin on kolm erinevat lahendust välja pakkuda.”

Print Friendly, PDF & Email