Marek Helm pälvis Soome tolliameti kõrge teenetemärgi

Maksu- ja tolliameti endine peadirektor, Saaremaalt pärit Marek Helm sai esimese eestlasena Soome tolliameti teeneteristi.

Soome tolliameti teeneteristi pälvis Helm silmapaistva panuse eest kahe riigi ametite koostöö edendamisel, teatas Nortal. Tolliameti teenetemärgi annab välja Soome rahandusminister, lähtudes tolliameti peadirektori soovitusest. Soome tolliameti peadirektori asetäitja Jarkko Saksa sõnul on Helm kahe riigi tolliametite heade suhete kehastus. Marek on ühtlasi esimene eestlane, keda on tunnustatud Soome tolliameti teeneteristiga.

Nortali GCC piirkonna ja Aafrika juhi Marek Helmi sõnul on tal au võtta vastu nii kõrgetasemeline tunnustus. “See on heade partnerlussuhete ja inimeste isikliku panuse tulemus,” ütles Helm. Ta tõi esile ka asjaolu, et ametite koostöö mängis tähtsat rolli Eesti maksu- ja tolliameti kujunemises.

Print Friendly, PDF & Email