Vald tellib 500 kultuuripealinna kotti (3)

Saaremaa vallavalitsus on võtnud nõuks lasta valmistada Kultuuripealinn 2024 logoga riidest kandekotte, et jagada neid kohtumistel ja panna osa ka müüki.

Valla kultuuritööspetsialist Kristel Peel tõdes, et Kuressaare kultuuripealinna kottide kujunduses on kasutatud sama motiivi, nagu Kultuuripealinn 2024 logo puhul, mille autor on Zavod BBDO. “Meie eesmärk on jagada neid oma kohtumistel ja võimalusel ehk tõesti panna need ka Visit Saaremaa infopunkti müüki,” ütles Peel.

Ent ettevõtmisel on ka suurem mõte. “Eesmärk on siin ka see, et inimesed saaksid n-ö kultuuripealinna endaga kaasas kanda, et liiga kergekäeliselt ei haarataks poest kilekotti kaasa, vaid võetaks kaasa oma poekott – mõtleme ikka roheliselt,” muheles Peel.

Praegu kottide valmistajaid veel välja valitud ei ole, hinnapakkumised on laiali saadetud ja neile oodatakse vastuseid. Laekunud on neid seni kaks.

Print Friendly, PDF & Email