Pudeliga pähe ja elukaaslasele kallale (2)

Nädala jooksul registreeriti politseijaoskonnas kokku 122 korrarikkumise teadet, millega politseinikel tegeleda tuli.

Kuressaare politseijaoskonna juhtivuurija Ahti Lepa sõnul alustati seejuures kolm kriminaal- ja 40 väärteomenetlust. Kriminaalmenetlustest kaks puudutasid seejuures kehalist väärkohtlemist. ”Ühel juhul löödi pudeliga teisele inimesele pähe ja teine juhtum oli seotud lähisuhtevägivallaga,” selgitas Lepp. ”Mandrilt tulnud elukaaslased pöörasid saarel tülli ja mees kasutas naise suhtes vägivalda,” lisas ta.

Kolmas kriminaalmenetlus alustati aga mootorsõiduki alkoholijoobes juhtimise asjus, kui 1962. aastal sündinud meesterahvas ei tulnud asulasisesel teel toime mootorratta juhtimisega ja kukkus sellega külili. Alustatud 40 väärteomenetlusest 39 on seotud liiklusalaste rikkumistega.

”Nädalavahetuse sündmused vajavad veel kontrollimist, kuna mitmed juhtumite osapooled olid alkoholijoobes,” tõdes politsei juhtivuurija. Nädala jooksul toimetati kainenema kokku kaheksa inimest.

Print Friendly, PDF & Email