Muhus tuleb noortefestival

Muhus 12. augustil toimuv I noortefestival “Minu hääl loeb” pöörab tähelepanu noorte kaasamisele ja osalusele ühiskonnas.

Festivali peakorraldaja Liia Otsa sõnul on üritusele oodatud kõik, kes vanuselt ja hingelt noored.

Päevased töötoad ja festival algavad kell 14. Noortel on valida muusika-, video-, tantsu- ja keraamikatöötubade vahel. Muusikatöötuba viivad läbi Martti Nõu ja Eero Heinsalu, video oma Raimo Kaubi ja Ivar Äkke. Tantsutöötuba juhib Katrin Kreutzberg ja keraamikatöötuba Risto Ränk. Samal ajal saab tutvuda Muhu vabatahtlike pritsimeeste tegevusega.

Kell 17 algab kaasamise töötuba. Selle viivad läbi Roger Tibar ja Heiki Viisimaa Eesti noorteühenduste liidust, kes teavad noorte osalusest kõike, mida vaja. Pärast töötube algab võrkpallimäng, kus vastamisi lähevad Muhu vallavõim ja Muhu noored.

Õhtu lõpeb kell 19 algava kontserdiga, kus esmalt kantakse ette päevastes töötubades valminud tulemus ja kell 20 tuleb lavale peaesineja, kelleks on noorte teadvuses kõige rohkem looga “Kiki Miki” ilma teinud Arop.

Print Friendly, PDF & Email