Spordiveteranid jätsid võidu koju

Laupäeval ja pühapäeval Saaremaal toimunud Eesti seenioride ja spordiveteranide liidu 51. mängudel said võõrustajad teises grupis Rapla- ja Järvamaa ees esikoha.

Ketasgolfis tuli Saaremaa (Kristiina Lindmets, Janek Valk, Haigo Varik, Eero Grahv, Peeter Kasin) esikohale, kabes olid Ülle Rahula, Jaan Truu ja Ivar Truu neljandad, mälumängus sai Saaremaa seitsmenda koha. Saaremaa võrkpallinaised võitsid esikoha, meeste M35+ vanusegrupis saavutati 4. koht ja M55+ grupis 7. koht.

Tänavakorvpallis kogus Saaremaa 36, Raplamaa 28 ja Pärnumaa 26 punkti. Naised 45+: 3. Saaremaa (Monica Kallas, Siisike Laide, Merle Lindmets, Krista Riik). Mehed: 1. Saaremaa 35+ (Riivo Allik, Toomas Jalakas, Andres Meisterson, Siim Esko); 2. Saaremaa 50+ (Marco Kesküll, Enn Laanemäe, Gunnar Havi, Anton Teras).

Petangis oli 5. Saaremaa I (Terje Pahk, Enno Kermik, Aare Trave) ja 8. Saaremaa II (Ulvi Hallik, Genadi Andrejev, Alar Andrejev).

Orienteerumise kolm paremat olid Pärnumaa 279, Lääne-Virumaa 275 ja Saaremaa 256 punktiga. Poodiumile jõudsid saarlastest: M45 – 2. Raul Kangur, 3. Madis Tiik; M65 – 3. Toivo Lempu; N45 – 3. Maarika Saks; N55 – 2. Kirre Palmi.

Kergejõustikus oli kokkuvõttes parim Tartu SVK 544 punktiga, järgnesid Tallinna SVK 534 ja Saaremaa 518 punktiga.

Pendelteatejooksus sai Saaremaa (Janne Järvalt, Kaie Järvelaid, Taimi Kangur, Anne Valdna, Anne-Li Tilk, Kent Puiestee, Marc Vokk, Margus Kuusk, Tarmo Mändla, Raivo Kaseorg) kaheksa võistkonna hulgas ajaga 1.36,3 neljanda koha.

Kergejõustikus võitsid medaleid Kent Puiestee, Janno Šklennik, Marc Vokk, Alar Kalamees, Margus Kuusk, Raul Kangur, Kalev Õisnurm, Ahto Jakson, Villu Veel, Tarmo Mändla, Innar Sepp, Ando Lõhmus, Raivo Kaseorg, Tambet Allik, Tõnu Vaher, Arnold Nõmm, Arno Kuusk, Paavo Vara, Marilii Varik, Taimi Kangur, Anne Valdna, Anu Tanila, Helje Kolla, Tiiu Vaiksaar, Urve Vakker.

Print Friendly, PDF & Email