Kuressaares ennustatakse meretööstuse tulevikku

10. augustil kell 10 algab Kuressaares Eesti meretööstuse liidu kümnes iga-aastane visiooniseminar “Tösised jutud messis” alapealkirjaga “Loodetuul on taeva luud”.

Meretööstuse liidu juhatuse liikme, kümnendat korda visiooniseminari korraldusmeeskonnas osaleva Anni Hartikaineni sõnul ongi sel aastal kavas vaadata nii möödunud kümnendile kui ka ennustada tulevikku. “Räägime regiooni meretööstuse väljakutsetest, nii Läänemere-äärsete riikide laevaehituse arengust kui ka kasvavast tööjõupuudusest,” sõnas ta.

Tuleviku ennustamisega tegelevad majandusanalüütik Mihkel Nestor, strateegiakonsultant Jüri Sakkeus, laevaehituse professor Mihkel Kõrgesaar ja taastuvenergeetika ekspert Nikon Vidjajev Lainergyst.

Meretööstuse liidu kümnes visiooniseminar “Tösised jutud messis” toimub GOSPA hotellis Kuressaares. Seminaripäeva hommikul on avatud väljapanek, mis tutvustab TTÜ ja Eesti ettevõtete koostööd uuenduslike ja autonoomsete mereseadmete loomisel.

Print Friendly, PDF & Email