Kallas kohtub seksuaalvähemusi halvustanud Saarsoga (37)

Tuleval esmaspäeval arutab vallavanem Madis Kallas kohtumisel vallavolikogu liikme Mart Saarsoga ka Saarso sõnavõttu seksuaalvähemuste aadressil.

Delfi kirjutas, et EKRE-sse kuuluv Mart Saarso üllatas radikaalse avaldusega oma sotsiaalmeedia kontol, kus arvas, et seksuaalvähemus tuleks kuulutada invaliidsuseks. Vallavolikogu liige Enn Eesmaa ütles Delfile, et on sõnavõtust väga üllatunud, kuna Saarso on volikogus tema pinginaaber ja silma paistnud arukate ideede ja asjakohaste küsimustega.

Madis Kallas ütles, et peab enne meediaga suhtlemist Saarsolt küsima, mida ta oma sõnavõtuga täpsemalt mõtles. Ta täpsustas, et kohtumise põhjus peitub küll milleski muus, kuid kindlasti küsib ta Saarsolt ka avalikkuses furoori tekitanud avalduse kohta.

Print Friendly, PDF & Email