Lähipäevadel jätkub väga soe ilm

Lähipäevadel jätkub väga soe ilm, samas tuleb arvestada ka vihmasaju võimalusega, prognoosib ilmateenistus.

Laupäeva öösel on pilves selgimistega ilm. Kohati sajab hoovihma ning on äikeseoht. Puhub põhjakaare tuul 2–7 m/s. Sooja on 17–21 kraadi. Päeval on muutliku pilvisusega ilm. Mitmel pool sajab hoovihma ja on äikeseoht. Puhub läänekaare tuul 2–7 m/s, äikese ajal on tugevamaid tuulepuhanguid. Sooja on 21–27 kraadi.

Pühapäeva öösel on vahelduva pilvisusega ilm. Kohati sajab hoovihma ning võimalik on äike. Puhub valdavalt läänekaare tuul 2–7 m/s. Sooja on 16–20 kraadi. Päeval on vahelduva pilvisusega ilm. Kohati sajab hoovihma ning võimalik on äike. Puhub valdavalt läänekaare tuul 2–7 m/s. Sooja on 23–29 kraadi.

Esmaspäeva öösel on vahelduva pilvisusega peamiselt sajuta ilm. Puhub valdavalt loodetuul 1–7 m/s. Sooja on 16–21 kraadi. Päeval on vahelduva pilvisusega ilm. Kohati sajab hoovihma ning on võimalik äike. Puhub muutliku suunaga tuul 2–6 m/s. Sooja on 24–29 kraadi.

Print Friendly, PDF & Email