LUGEJA KIRI: Hakjala suvepidu meelitas suuri ja väikeseid (1)

Reedel Hakjalas juba kolmandat aastat toimunud suvepidu tõi kohale nii suured kui ka väikesed peolised.

Pidu algas juba varajastel õhtutundidel, rahvast tuli aga terve õhtu jooksul juurde. Õhtut juhtis Ülle Rahula, kes tegi mänge nii lastele kui täiskasvanutele. Lapsi lõbustas veel ka näomaalija Hiie Mook. Kell üheksa astus publiku ette Jüri Homenja ning kõik, kellel oli soov, said tantsuplatsil tema muusika saatel mõnusalt jalga keerutada.

Laulu ja tantsu vahepeal loositi välja ka loterii auhinnad. Peaauhinna, Coopi 60-eurose kinkekaardi võitis Väino Ollerma, kuid vaheauhindu jagus ka väga paljudele loteriist osavõtjatele. Toitlustust pakkus kohapeal Lille Catering ning igaühel oli võimalus soetada endale sealt midagi meelepärast.

Tants ja trall kestis üsna hiliste õhtutundideni. Varasemaga võrreldes oli tänavusel peol rohkem rahvast ja tagasiside on seni olnud ainult positiivne. Korraldustiimi arvates läks pidu korda ning tasapisi planeeritakse juba järgmist, et ka järgmisel suvel üks korralik pidu maha pidada.

Täname kõiki peolisi ning toetajaid, kes aitasid loteriid korraldada. Aitäh Saaremaa vallavalitsusele ja eriti suur tänu Hakjala küla külavanemale ja peo peakorraldajale Kaia Raedile.

Marta Rõõm

Print Friendly, PDF & Email