SiinMeOleme muusikanädal toob Pariisi Saaremaale (1)

Kuressaares esmakordselt toimuva SiinMeOleme muusikanädala raames saab 21. juuli õhtul näha lahedaid artiste Prantsusmaalt.

Korraldajate teatel toimub Kuressaares Saaremaakera sisehoovis Lossi 17 selle suve Saaremaa kõige prantslaslikum oleng gruuvi-jazzy-funky vaibide saatel otse Pariisi südamest.

Õhtut alustavad Robin Mäetalu & Alexander Sannik, jätkavad Sy Richard (kitarr, laul, suupill) Prantsusmaalt koos Ingridiga (saksofon, laul) ja õhtu peaesinejana viis noormeest otse Eiffeli torni alt – OUMUAMUA. Lõpuks keerutab plaate saare oma DJ Kurly Beats. Sissepääs on tasuta.

Ürituse üks korraldaja, praegu Pariisis jazz-saksofoni õppiv Ingrid Kruusmägi märkis muusikanädala tutvustuses, et kaks aastat tagasi alustati Kuressaare turuplatsil spontaanselt kontsertpäevade korraldamist, kutsudes esinema just saare omi noori muusikuid ning DJ-sid.

Siis tekkis soov korraldada juba midagi suuremat ning kutsuda esinema artiste välismaalt. Kuna ta oli Pariisis tutvunud mitmete muusikutega, keda Saaremaa ja Kuressaare juba kirjelduse järgi kõnetasid, sündis plaan korraldada üheskoos üks kontsert.

Lisaks ühisele lõpp-kontserdile Saaremaa ja Prantsusmaa artistidega mahub muusikanädalasse veel üllatuslikke pop-up kontserte ja töötubasid.

Print Friendly, PDF & Email