Golfiväljakul löödi hole-in-one

Neljapäeva pärastlõunal lõi rootslanna Anneli Nordström Lundqvist Kuressaare golfiväljaku tänavuse esimese hole-in-one, mis oli väljaku ajaloo 23. taoline tabamus.

Esimene hole-in-one ehk ühe löögiga pall auku oli see ka rootslanna enda jaoks. “Rootsi golfiväljakul mängupartner sooviks sellisel hetkel õnne, aga seda, et läheduses olevad golfimängijad ovatsioonidega toetavad ja õnnitlevad, pole ma varem Rootsis näinud,” rõõmustas Stockholmi lähistel asuvat Täby golfiklubi esindav Anneli Nordström Lundqvist.

Rootslanna viibib Tallinnas, Saaremaal ja Pärnus koos oma abikaasa Göran Lundqvistiga tänu Rootsi ajakirja Golfpärlor lugejamängu võidule, mille ühiselt korraldasid Saare Golf, Pärnu Bay Golf Links, Jõelähtme golfiväljak ning Tallink.

“Meile väga meeldib siin,” märkis Anneli Nordström Lundqvist. “Kuna on puhkuseperiood, siis viibime rõõmuga saarel pikemalt ja tutvume ka vaatamisväärsustega, sõidame rahulikult ringi. Tavaliselt golfaril selle jaoks pärast golfipäeva enam aega ja jaksu ei jagu, reisi eesmärk on ikka heal golfiväljakul maksimaalselt palju mängida.”

Print Friendly, PDF & Email