Saaremaal viib avatud talude päevale kolm tasuta bussi

22. juulil toimuval neljandal avatud talude päeval viib Saaremaal huvilisi taludesse kolm tasuta bussi.

Bussireisid saavad alguse Kuressaare bussijaama hoone eest (noortekeskus, Pihtla tee 3). Bussid väljuvad kell 9.45 (Mustjala Mustard, Andruse mahe- ja turismitalu, Orbu talu Kadakakoda, Saare Ubin, 28 kohta) ja kell 10 (Riido ökotalu, Koplimäe mahetalu, Tihuse hobuturismitalu, Idea­farm, 29 kohta ning Pihtla õlleköök, Kõljala POÜ, GoodKaarma Seebikoda, Uustla ökotalu, Saksa talupood, 31 kohta).

Bussireisidele registreerumine algab 12. juulil kell 12 veebilehel www.avatudtalud.ee. Sealt leiab ka busside täpsed marsruudid. Korraga on võimalik saada neli tasuta piletit. Tasuta bussireise taludesse korraldavad Eesti põllumajandus-kaubanduskoda ja Eestimaa talupidajate keskliit.

Print Friendly, PDF & Email