Taxify käive 18 miljonit eurot

Taxify 2017. aasta majandusaasta aruande kohaselt oli ettevõtte käive mullu 18 miljonit eurot, kasvades aasta varasemaga võrreldes kuus korda. Samas kujunes ettevõtte kahjumiks 11 miljonit eurot, teatas Taxify.

Taxify tegevjuhi ja kaasasutaja Markus Villigi sõnul moodustab Taxify käibe vahendustasu platvormi abil pakutavalt sõiduteenuselt, vahendas Äripäev. Möödunud aastal kasvas käive kuus korda, Taxify platvormil tehtud sõitude maksumuse kogusumma aga kümme korda.

“2018. aasta tehtud sõitude kogusummaks kujuneb hinnanguliselt miljard eurot, seda nii geograafilise laienemise kui ka tehnoloogiliste arenduste tulemusena. Seega ootame mahtude mitmekordistumist ka tänavu, samuti palkame globaalselt sadu töötajaid,” ütles Villig.

Ettevõtte kahjumiks kujunes 11 miljonit eurot ning Villigi sõnul oli see ootuspärane, kuna ettevõte on keskendunud laienemisele.

Print Friendly, PDF & Email