Lauatennise lahingud Kärla spordisaalis

30. juunil toimus Kärlal sõpruskohtumine Keila linna, Saaremaa, nende sõprade ja sõprade sõprade vahel lauatennises.

Võitjana väljus ülipõnevatest kohtumistest Saaremaa võistkond, teine koht kuulus Keila linnale, kolmas koht sõpradele ja neljandaks jäid sõprade sõbrad.

Saaremaa ässadest puudusid vigastuste või töökohustuste tõttu Janek Saar ja Taivo Esko. Saaremaa võidukasse võistkonda kuulusid: Sven Issajev, Aare Lehtsi, Kaljo Väljakivi, Veljo Väljakivi, Meelis Uuväli, Väino Uljas, Janek Reinaru, Tiia Müürisepp, Merle Poopuu, Kadri Väljakivi.

Individuaalvõistluse parimad: Kõrgliiga: Sven Issajev (Saaremaa). Esiliiga: Andres Puusep (Keila). Teine liiga: Janek Reinaru (Saaremaa). Naised: Tiia Müürisepp (Saaremaa). Segapaarismäng: Tiia Müürisepp – Mihkel Arak (Saaremaa, Kadrina). Naiste paarismäng: Kadri Väljakivi – Merle Poopuu (Saaremaa). Paarismäng: Lembit Laumets – Janek Reinaru (Saaremaa, Keila).

Edukaim lauatennisist turniiril oli Tiia Müürisepp kahe kulla ja kahe pronksiga.

Võistluste peakorraldaja
Vahur Löör Keila Pinksiproffist

Print Friendly, PDF & Email