Andris Õunpuu on jätkuvalt Rakvere mees

Kuigi Andris Õunpuul on turjal juba 34 eluaastat, leiab ta endas motivatsiooni veel võrkpalliga kõrgeimal tasemel jätkata ja seepärast sõlmis ta taas lepingu oma viimaste aastate koduklubi Rakvere võrkpalliklubiga.

“Pigem nagu pundi pärast ja kui tervis on korras, siis võib ju proovida,” märkis ka logistiku ametis jätkav Andris Õunpuu. “Paistab, et Raigo Pärs paneb sellist medalile kandideerivat punti kokku ja siis tasub üritada. Rakvere oli minu jaoks ka ainus võimalus, sest ega nii vana meest vist keegi muu enam ei taha. Tegelen veel ka vastase analüüsiga ja olen Andres Toodele abiks.”

Andris Õunpuu annab endale aru, et ega ta mängu enam ära ei löö. “Augustis hakkame liigutama, eelmisel aastal mängisin terve hooaja ning enam-vähem sain hakkama ja treener oli rahul. Eks ma see aasta proovin ka oma asjad ära teha platsi peal,” lausus vanameister.

Andris Õunpuu sõnul on mängud Saaremaa vastu olnud tema jaoks väga motiveerivad. “See on ikka väga suur soov neile koht kätte näidata, kui vähegi võimalus oleks,” tunnistas ta. “Tean, et nad on profimeeskond ja kutse korral oleksin olnud valmis läbi rääkima, aga ühendust pole võetud. Ju neil on muud plaanid ja nagu kuulda on olnud, siis pannakse kokku korralik võistkond.”

Print Friendly, PDF & Email