UUS: Saarte jahimehed vabariigi parimad

Eesti Jahimeeste 38. kokkutulekul, mis toimus reedest tänaseni Pärnumaal Pärlseljal,  võisteldi erinevatel aladel, näiteks laskmises haavlite ja kuuldega, peibutamises, jahisarve puhumises, kokanduses ja  viktoriinis. 

Saarte jahimded saavutasid esikoha laskmises kuulidega ja peibutamises, teise koha kutsemitmevõistluses ning kolmanda koha kokandusvõistluses ja stendivõistluses. Üldarvestuses kuulub saarlastele aga esimene koht. 

Traditsioonile jahimeeste kokkutulek on kõigile jahimeestele ja naisküttidele olnud iga-aastane suursündmus, kuhu tullakse kogu pere ning sõpradega. Tänavu korraldas kokkutulekut EJS koos Pärnumaa Jahimeeste Liiduga ning Eesti Vabariigi 100. sünnipäevast kokkutulek kandis nime “100 Pärnus”.

 

Print Friendly, PDF & Email