Nõukogude juhid teenivad 75–150 eurot kuus (14)

Saaremaa vallavalitsuse korraldusega määrati kindlaks valla äriühingute ja sihtasutuste nõukogude esimeeste ja liikmete tasu suurused.

Enim – 150 eurot kuus – teenivad oma töö eest nõukogus Kuressaare Veevärgi nõukogu esimees Villi Pihl, Kuressaare Soojuse nõukogu esimees Tambet Kikas ja Kuressaare haigla nõukogu esimees Kalle Laanet.

100 eurot kuus saab Saaremaa Prügila nõukogu esimees Aivar Aru ja 75 eurot kuus Kuressaare bussijaama nõukogu esimees Taavi Rauniste ning Kuressaare hambapolikliiniku nõukogu esimees Reet Tuisk.

Nõukogude liikmete tasud on mõnevõrra väiksemad. Iga koosolekul osalemise eest makstakse 35 eurot Kuressaare Veevärgi nõukogu liikmetele Villu Vatsfeldile, Tambet Kikasele, Jüri Saarele, Taavi Raunistele, Reeda Kaalule ja Mart Undrestile.

Sama summa saavad iga koosoleku eest ka Kuressaare Soojuse nõukogu liikmed Toivo Alt, Rando Kubits, Kalle Kukk, Ludvik Mõtlep, Tarmo Nook ja Veiko Sepp. Samuti Kuressaare haigla nõukogu liikmed Raimu Aardam, Tiiu Aro, Jaanis Prii, Reet Tuisk, Mihkel Undrest ja Gert Üprus-Sõnajalg.

20 eurot koosolekul osalemise eest makstakse aga Saaremaa Prügila nõukogu liikmetele Bert Holmile, Heiki Hansole, Allan Niilsile ja Tõnis Kallasele. 20 eurot saavad ka Kuressaare bussijaama nõukogu liikmed Ly Kallas, Rauno Leet Lember, Tiit Rettau ja Vello Lõbus.

Samasugust tasu makstakse Kuressaare hambapolikliiniku nõukogu liikmetele Merike Liivale, Ly Kallasele, Anton Terasele ja Aare Martinsonile.

 

Print Friendly, PDF & Email