Linnas vahetatakse 10 km torustikku

Kuressaare linna ühisveevarustuse ja -kanalisatsiooni rekonstrueerimise käigus uuendatakse kanalisatsioonitorustikku 4,8 km ja veetorustikku 4,4 km.

Kuressaare Veevärgi juhataja Aivar Sõrm ütles, et 30. juunil lõpeb ehitaja hange ja siis tahetakse töödega ka võimalikult kiiresti alustada. “Praegu oleme teinud tööd ära kesklinnas seoses keskväljaku rekonstrueerimisega, aga edaspidi võtame ette ka muud kohad,” lausus ta, lisades, et mingeid pikemaid lõike ette ei võeta ja töid tehakse seal, kus olukord kõige kehvem.

“Need on vanad ja amortiseerunud torud, mis ei pea vett ega solki kinni ning avariivõimalus on kogu aeg õhus. Üldse on torusid üle 200 km ja ühe aastaga kümme kilomeetrit ei tohiks olla midagi hullu. Olukord linnaliikluses läheb kindlasti veidi kehvemaks, aga see tuleb ära kannatada,” rääkis Sõrm.

Print Friendly, PDF & Email