Matkaklubi kutsub Saaremaad avastama

Matkaklubi Tõll ja Piret plaanib Eesti 100. sünnipäevaks saarlastele ja külalistele välja pakkuda ühe sajakilomeetrise matkamarsruudi. Meie kingile pani “Kogukondade EV100” taotlusvooru kaudu õla alla MTÜ Eesti Külaliikumine Kodukant.

Matkatee kulgeb piki olemasolevaid teid (riigi- ja vallateed, aga ka eramaadel olevad teed). Laias laastus on plaanitav marsruut järgmine: Konati – Dejevo – Kuumi – Viki – Kihelkonna – Oju – Harilaid – Undva – Veere – Abula – Merise – Tagaranna – Mustjala – Konati. Looduses teekonda ei märgistata, marsruudi joonistame kaardile, mille matkaja saab alla laadida meie kodulehelt. Maaomanikele ja kohalikele elanikele tähendab see ilmselt teid jalgsi ja jalgrattaga läbivate inimeste arvu mõningast kasvu. Telkimiskohad pakume välja kas riigi või valla maale, eramaal telkimist me ei soovita.

Pikemat selgitust matkatee kohta ja kaarti kavandatava marsruudiga näeb meie kodulehel https://saarematkaklubi.wordpress.com/ev-100-matkatee/. Kui teil tekkis marsruudi osas mõtteid või küsimusi, võtke matkaklubiga ühendust (saarematkaklubi@gmail.com, tel 53 032 176 Triin Reitalu).

Print Friendly, PDF & Email