Vald andis parimatele stippi (4)

Saaremaa vallavalitsus kutsus eile Kuressaare kultuurikeskusse kokku parimad õpilased ja kuulutas seal välja haridus- ja kultuurivaldkonna stipendiumide saajad.

Aasta gümnasisti 400-eurone stipendium läks Saaremaa ühisgümnaasiumi 12. klassi õpilasele Paul-Mark Pihlile ja Kuressaare gümnaasiumi 12. klassi õpilasele Kristjan Mäeotsale.
Kuressaare Kaunite Kunstide 300-eurone noortestipendium anti Saaremaa ühisgümnaasiumi 12. klassi õpilasele Mart Truule. Mart osaleb Krevera luuleteatris, ansamblis Varsakabi, Kreedo segakooris, noortebändis Du Qutid ja Saaremaa spordikoolis.

Kaunite Kunstide 200 euro suuruse lastestipendiumi pälvis Kuressaare gümnaasiumi 6. klassi õpilane Oliver Leppik. Oliver osaleb KG huvikoolis Inspira, Saaremaa poistekooris, poisteansamblis Moskiitod ja käib Kuressaare muusikakoolis.

Print Friendly, PDF & Email