KG jagas pärleid

Traditsiooniliselt toimus Kuressaare gümnaasiumis kooliaasta lõpus tänuüritus tublimatele. Seekord korraldati Kuressaare gümnaasiumi ja huvikooli Inspira parimate õpilaste tunnustusüritus Pärlipäev Auriga keskuses Apollo kinos, vahendab kooli ajaleht Meie KG.

Pärlipäevale oli koolijuht Toomas Takkis kutsunud sada 1.–12. klasside kõige tublimat õpilast. Pärlid anti parimatele ainetundjatele ja huvitegevuse valdkondade tegijatele. Esmakordselt pälvis Pärli ka I kooliastme kõige aktiivsem tegija. Lisaks avaldati tänu paljudele tublidele õpilastele.

Pärlid said seekord: I kooliastme Pärl 2018 – Andre Jürisson, 3.a; II kooliastme Pärl 2018 – Remo Auväärt, 6.a; III kooliastme Pärl 2018 – Janari Mõlder, 9.c; Gümnaasiumi Pärl 2018 – Lauri Trumann, 10.c; Inspira Pärl 2018 spordis – Karl Berens, 6.a; Inspira Pärl 2018 muusikas – Oliver Leppik, 6.c; Inspira Pärl 2018 käsitöös – Hannabel Kaal, 9.b; KG tegija spordis 1.–9. kl – Kätriin Põld, 9.a; KG tegija spordis 10.–12. kl – Hendrik Lillemets, 12.c; KG tegija muusikas – Merilin Mälk, 10.a; KG tegija väitlemises – Rauno Rauniste, 11.a.

Print Friendly, PDF & Email