Suluste ja Himmist jõudsid Kuressaare Cup´il poolfinaali (1)

Priit Suluste ja Ivar Himmist on teeninud punkti.
MAANUS MASING

Reedest laupäevani tennisekeskuses mängitud Kuressaare Cup´i tugevaima tasemega turniiril Pro liigas jõudsid poolfinaali Priit Suluste ja Ivar Himmist.

A-alagrupis võitis koos Martin Karisega mänginud Rauno Gull Mihkel Koppelit ja Andrus Uudmäed 6 : 4, 6 : 4 ning Martin Randperet – Jevgeni Smirnovi 6 : 7, 6 : 3, 10 : 7, millega võideti ka alagrupp. Veerandfinaalis jäid nad paraku 2 : 6, 7 : 6 (5), 8 : 10 alla Christopher Klettenbergile ja Raido Rätsepale.

C-alagrupis said esikoha Ivar Himmist ja Priit Suluste, kes võitsid 6 : 4, 7 : 5 Christopher Klettenbergi ja Raido Rätsepat ning 6 : 7, 6 : 3, 10 : 2 Riho Kallust ja Armand Levandit. Veerandfinaalis võitsid nad Martin Randperet ja Jevgeni Smirnovi 6 : 1, 6 : 2, kuid kaotasid poolfinaalis Silver Karjusele ja Morten Ristlaidile 3 : 6, 6 : 4, 8 : 10. Turniiri finaalis võitsid Ott Ahonen ja Priit Pihl Karjust – Ristlaidi 7 : 5, 6 : 1.

Naiste turniiri finaalis võitsid Katri Jürisson ja Mirjam Umb 2 : 6, 6 : 1, 10 : 4 Anneli Milli ja Kristel Vähejausi. Meeste esiliigas võitsid Heino Tiidus ja Olari Tiidus 5 : 7, 6 : 4, 10 : 8 Jaan Härmsi ja Indrek Petterit. Segapaarismängus võitsid Aivi Auga ja Oliver Ollin finaalis Uljana Masingut ja Jüri Randa 6 : 1, 4 : 6, 10 : 5.

Print Friendly, PDF & Email