PILTUUDIS: Eesti teatrijuhid peavad Saaremaal nõu

MAANUS MASINGKaks päeva viibivad Saaremaal Eesti etendusasutuste liidu esindajad, kes arutavad teatripoliitikat ja valivad liidule ka uue juhatuse.

Liidu tegevjuht Monika Larini ütles Saarte Häälele, et liidu liikmed tulevad kokku kümme korda aastas Eesti erinevates teatrites. Saaremaale jõuti taas pikema vaheaja järel ja kuna üritus on kahepäevane, siis saab tema sõnul tegeleda ka organisatsiooniliste küsimustega, nagu uue juhatuse valimine. Fotol esiplaanil istuvad Rakvere teatri saarlasest juht Velvo Väli ja Kanuti Gildi Saali kunstiline juht Priit Raud. Väli kõrval seisab Rakvere teatri korraldusjuht Marika Tint. Tagaplaanil Märt Meos (teater RAAAM), Aarne Mägi Kuressaare Linnateatrist ja Tallinna Linnateatri direktor Raivo Põldmaa.

Print Friendly, PDF & Email