Südamekuu Saare maakonnas

Saare maakonnas korraldati südamekuul kokku 50 liikumis- ja spordiüritust. Neil osales kokku 1282 inimest, nendest 417 last, 221 meest ja 664 naist. Üritustega hõlmatud piirkondi oli 12. Enim osalejaid oli Leisi ööorienteerumisel – 103 (neist lapsi 32), Angla Tuuliku Jooksul – 98 (neist lapsi 51) ja rattamatkal “Nasva kevad” – 83 (neist lapsi 26). Piirkondadest oli enim osalejaid Kuressaares ja Leisis.

Nagu igal aastal, korraldati ka seekord kõigi osalejate vahel loosimine, info võitjate kohta on avaldatud nii Saaremaa spordiliidu kodulehel www.saaresport.ee kui ka Saaremaa vallavalitsuse kodulehel www.saaremaavald.ee.

Täname oma sponsoreid: Angela Decor, Saaremaa Veski, Kuninguste talupood ja kohvik, Saaremaa vald, Saaremaa Spordikool, Arensburg, ProClean, Suure Tõllu Puhkeküla, Grand Rose, GoSpa, Kiire.ee, Saaremaa Spordiliit ja Tervise Arengu Instituut.

Riina Allik,
Saaremaa vallavalitsuse tervisedenduse peaspetsialist

Print Friendly, PDF & Email