Juunis saab tasuta ära anda suurjäätmeid

Juunis toimub Saaremaal kodumajapidamistes tekkinud suurjäätmete kogumisring ja kohapeal tasuta vastuvõtt. Suurjäätmeid saavad ära anda nii elanikud kui ka suvitajad. Suurjäätmete alla kuuluvad vanamööbel ja selle osad, uksed ja aknad, madratsid, kardinapuud, vaibad, kraanikausid, vannid, dušikabiinid, WC-potid, jalgrattad, lapsevankrid jmt. Suurjäätmetena ei võeta vastu romusõidukite osi, rehve, ehitusjäätmeid, elektri- ja elektroonikaseadmete jäätmeid, eterniiti.

Suurjäätmete kogumisring toimub juunis reedeti ja laupäeviti 8. kuni 30. juunini kokku 11 peatuskohaga. Tasuta vastuvõtt kohapeal toimub 18.–30. juunini nii Orissaare kui ka Kuressaare piirkonnas. Täpsem info kogumisringi ajakava ja vastuvõtukohtade kohta Saaremaa valla kodulehel www.saaremaavald.ee/jaatmemajandus, telefonil 52 47 636 (vallavalitsuse jäätmete peaspetsialist) või piirkonna teenuskeskusest.

Katrin Koppel,
jäätmete peaspetsialist

Print Friendly, PDF & Email