Kaitseliidu meistrivõistlustelt Saaremaale üle 20 medali

Läinud nädalalõpul toimusid Türil Kaitseliidu meistrivõistlused kergejõustikus, mille tulemustega võivad saarlased väga rahule jääda, kirjutas naiskodukaitsjate veebileht.

Saaremaa malevat esindanud Tarmo Mändla, Ülar Jürviste, Mairo Mändla, Markus Moora, Karl Moora, Henrik Veskinõmm, Roland Kreek, Oliver Moorsoo, Raili Nõgu, Aire Pahapill, Taimi Kangur, Evely Aavik, Kairi Troska, Kerli Lõoke, Victoria Vihman, Liisu Lilles, Aveli Taniorg ja Kati Britta Moora said kokku üle kahekümne medali.

Pendelteates tuli tugev kolmas, individuaalselt kaugushüppes Markus Mooral oma vanuseklassi ning ühtlasi ka Kalevi arvestuses esikoht, 100 m jooksus vastavalt II ja III koht. Henrik Veskinõmm saavutas 100 meetri jooksus II, palliviskes ja kaugushüppes III koha. Tarmo Mändlale kuulus 1500 m esikoht, Ülar Jürvistele kaugushüppes II koht. Mairo Mändla oli 1500 meetri jooksus esimeste seas. Kati Britta Moora tuli 800 m jooksus I kohale, Kairi Troska 100 m I kohale, Taimi Kangur 800 m II kohale. Evely Aavik saavutas kuulitõukes II koha. Lisaks oli veel mitmeid neljandaid-viiendaid kohti.

Print Friendly, PDF & Email